The Basic Principles Of خودروی برقی

پیامدهای نامطلوب تصمیم جدید مجمع تشخیص بر واردات خودرو به ایران

در قدم اول میتوان از فروش اقساطی خودرو برقی شروع تا مردم با این نوع خودرو آشنا شوند. البته باید عیوب کاملا رفع گردد تا مردم از خرید پشیمان نشوند.

طبیعتا با افزایش تقاضا برای خودروهای برقی در کشور، ضرورت توسعه زیرساخت‌هایی مانند ایستگاه‌های شارژ، تعمیرگاه‌های مجاز و دیگر فناوری‌های مرتبط با این خودروها نیز بیشتر از هر زمانی احساس خواهد شد.

این یعنی لیتیوم و سلول‌های اصلی باتری کاملا وارداتی است و در مجموع وابسته به واردات این قطعات عموما گران‌قیمت هستیم؛ مسئله‌ای که بر قیمت نهایی خودروهای برقی تاثیر دارد.

در ساختار این ماشین باک بنزین سوخت را به موتور سوزاننده انرژی منتقل می کند و باتری ‌ها هم الکتریسیته را میان خود و موتور الکتریکی جا به جا می کنند .

خودروی برقی اکسیژن توسط شرکت خودروسازی جنوب رونمایی شد. این خودرو با باتری‌ ۸.۶ کیلووات ساعتی تا ۲۲۰ کیلومتر مسافت را با یک ‌بار شارژ طی می‌کند.

در غیر این صورت، فقط محل تولید آلایندگی از خیابان‌ها و جاده‎‌ها به نیروگاه‌ها انتقال می‌یابد! علاوه بر این برخی کارشناسان معتقدند استخراج عناصر به‌کاررفته در باتری خودروهای برقی، ضمن ایجاد آلایندگی بیشتر توسط خودروهای فعال در بخش معدن، باعث تحمیل فشار بیشتر به محیط زیست و طبیعت می‌شود.

این سیم‌پیچ‌ها به صورت توزیع‌شده در شیار قرار می‌گیرند و تعداد فاز موتور را مشخص می‌کنند. هر فاز از چندین دسته کلاف با تعداد دور یکسان تشکیل شده است که به صورت سری به هم متصلند.

زبانه‌ی درب مسئول سفت و نگه داشتن درب هنگام شستشو است. در مکانسیم بستن، زبانه‌ی درب از باز شدن در هنگام شستشو جلوگیری می‌کند.

موتور برقی البرز نیز توانی معادل ۵۳ اسب‌ بخار فراهم می‌کرد. منبع تغذیه این خودرو ۱۴ باتری اسیدی ۱۲ ولتی بودند که درون صندوق ‌عقب قرار می‌گرفتند و شارژ کامل آنها به ۲ ساعت زمان نیاز داشت. پیمایش البرز برقی، ۸۰ تا ۱۰۰ کیلومتر اعلام شده بود.

اولین خودرو برقی ایرانی سال ۱۳۸۱ با نام آریانا معرفی شد. نکته جالب اینجاست که هیچ‌کدام از اطلاعات و مشخصات فنی مورد ادعای سازنده آریانا به تایید نرسید.

آزادسازی واردات خودرو موجب شده است تا در کنار ماشین‌های درون‌سوز، اتومبیل‌های برقی نیز امکان ورود به کشور را پیدا کنند. ایران خودرو، سایپا، بهمن، کرمان موتور، مدیران خودرو، آرین پارس موتور، فردا موتورز، نبکا، نادین خودرو، مکث موتور و آریا دیزل شرکت‌هایی هستند که به معرفی و رونمایی از محصولات برقی برای عرضه به مشتریان ایرانی پرداخته‌اند.

یعنی مسئولان و مدیران در ابتدا به سراغ اتومبیل‌های هیبرید و پلاگین هیبرید بروند که اتومبیل برقی فقط متکی به انرژی الکتریسیته نیستند و در کنار آن با گسترش هرچه سریع‌تر زیرساخت‌های لازم، زمینه را برای تولید و فروش خودروهای برقی ایرانی آماده کنند.

حمله با خودرو به شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع کشته شدگان حزب الله

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *